nov
26

Avagy folytatódik kálváriám története...

Ott hagytam abba múlt héten, hogy a gyerek viszonylag hamar kijött a hányós-hasmenős vírusból, míg engem jobban megviselt a dolog. Node a hét elején elkezdődött a náthás-köhögős korszak, ami még most is tart (éljen a bölcsi!), és persze ezt sem úsztam meg. Így hőemelkedéssel, folyó orral, köhögve buliztam végig az elmúlt hetet egy nyűgös, torokfájós, éjjel sokszor ébredős aprónéppel. Nem mondhatnám, hogy ez motivált a heti mozgásadag letudásában. De legalább a diétára nagyon odafigyeltem. Ami nálam nagy szó egyébként, mert abszolúte stresszevő vagyok, ha bármi történik az első gondolatom mindig a kaja.

Kalóriák: H: 1499, K: 1603, Sz: 1474, Cs: 1566, P: 1581, Szo: 1550, V: 1543.

Kedden egy Norbi bolt mellett mentünk el, és elcsábultam egy csokis croissantra és egy rudira. Hát nem kellett volna... Próbáltam este kompenzálni, de még így sem sikerült hoznom a limitet.

Csütörtökön már annyira rosszul voltam, hogy este ittam egy NeoCitrant. Sajnos a férjem csak utána hívta fel rá a figyelmem, hogy van benne 22g szénhidrát, abból 20g CUKOR!!!

Mozgás: séták a hidegben...

Mérés megvolt, csak centizni elfelejtettem reggel, így mérős poszt holnap lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://feleakkora.blog.hu/api/trackback/id/tr544926155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PrettyWitch 2012.11.26. 14:46:55

Még az 1600 kalóriával is a súlytartó limit alatt vagy szerintem, ne aggódj miatta! Ahhoz pedig tényleg betegesen elszántnak kell lenni, hogy valaki a NeoCitran ch tartalmát is figyelembe vegye :)

Gyógyulj meg minél hamarabb!
süti beállítások módosítása