dec
22

Megint elmaradtam a bejegyzésekkel. Nem egyszerű mostanában az élet, de hát kinek az...

Munkahelyi gondok és egy továbbra is nagyon fogzó gyerek hatására mégiscsak előjött a stressz-evés, ki gondolta volna. Bukta.

Az elmúlt időszakot az alvásmegvonás, a mozgás teljes hiánya, a para hogy lesz-e még jövőre munkahelyem, és ezek eredőjeként régi jó barátom, a nutella újbóli felfedezése (miért ilyen finom bakker) jellemezte.

A kalóriák elszálltak, ezen a héten már nem is nagyon írogattam mit eszem, és befigyelt egy pár sütemény is.

Ma reggel nagyon félve ráálltam a mérlegre, és 91,5 kilónál állt meg (+1 kg). Többre számítottam. Centiket nem is nézem, nem látom értelmét. Az ünnepek után viszont könyörtelenül jönnek a számok.

Szerencsére a munkahely-dolgot megoldotta az élet (januártól új hely), de tényleg ki kell találnom valamit, nem ehetek folyton amikor stresszelek basszus...

A bejegyzés trackback címe:

https://feleakkora.blog.hu/api/trackback/id/tr414978081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PrettyWitch 2012.12.23. 09:51:23

Nekem sokat segít, ha 1. nincsenek otthon olyan kaják, amikre elcsábulhatok (K. nagy bánatára), 2. van viszont gyümölcs, pl. aprószemű mandarin (erre minden télen rákattanok), ami nasinak kiváló :)

Scala 2012.12.31. 21:30:43

Van aki meg dohányzik, ha stresszel. Szerintem jobb a nutella. És igen, nagyon finom! Kaláccsal, keksszel pláne. :-)

Tiktak · http://feleakkora.blog.hu/ 2013.01.02. 13:02:03

@PrettyWitch: Nálunk sincs itthon alapból édesség, de kitaláltam, hogy karácsonyra házi készítésű ferrero rochert gyártok, amihez kellett. A maradékot faltam fel.
süti beállítások módosítása