okt
24

Új program indul

Címkék: mérés | Szerző: Tiktak | 8:24 pm

Több, mint egy hónapja nem jelentkeztem, és ennek természetesen oka van. Több is. Nem fogok és nem is akarok mentegetőzni, úgy hozta az élet, hogy az elmúlt hónapban nehézkesen tartottam a diétát és keveset tornáztam. Ezért nem is voltak mérés eredmények. Nem terveztem lazára venni, de ha már így alakult, szünetnek hirdetem ki ezt az időszakot.

Sok minden változott az elmúlt hónapban, a legjelentősebb, hogy újból dolgozom. Így teljesen át kellett gondolnom a stratégiámat. Épp elég nehéz összeegyeztetni a munkát és a családot, így kellett egy kis idő felkészülnöm arra, hogy az életmód váltás is beleférjen. Férjemmel kilogisztikáztuk, heti háromszor fogok tudni elmenni edzeni.

Amikor márciusban elkezdtem ezt az egészet, több, mint 116 kiló voltam. 6,5 hónap alatt lement 23 kiló, 1500 kalóriás diétával és viszonylag kevés mozgással. Centikben a változás:

Elsőprogram.jpg

Most 93,3 kiló vagyok (szerencsére megúsztam ennyivel az elmúlt hónapot), és újult erővel kezdem a diétát. Az induló centijeim pedig:

Újkezdés_1.jpg

Diéta továbbra is ez. Egyelőre marad az 1500 kalória, meglátjuk hogy válik be. A mozgás pedig köredzés, amire a bérletet egy kupon akcióban vettem, és nagyon megtetszett. Nem terheli agyon az ízületeket, ami nekem továbbra is fontos szempont. E mellett amennyire lehet változatos, ami nekem szintén fontos. :)

Úgy érzem jobban tudom tartani a diétát és motiváltabb vagyok, ha gyakrabban jelentkezem. Ezért szeretnék többször írni, remélem összejön. Az ember elvileg arra szakít időt, amire akar... ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://feleakkora.blog.hu/api/trackback/id/tr904864647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PrettyWitch 2012.10.24. 21:00:46

Szerintem egy hónap kihagyással a súlytartás több, mint szuper. A derék adataid pedig azt sejtetik, hogy gyönyörű nőies alkatod lesz a végére.

Majd írj arról, hogy tudtad összehozni a munkát, családot és a diétát, szerintem szükségem lesz a tapasztalataidra :)

Hajrá, szurkolok!

Tiktak · http://feleakkora.blog.hu/ 2012.10.24. 22:16:09

@PrettyWitch: Köszi! :) Be fogok számolni, és igyekszem majd rendszeresebben írni.

Lauranna 2012.10.25. 12:41:50

hajráhajrá neked is :)

Tiktak · http://feleakkora.blog.hu/ 2012.10.26. 11:08:33

@Lauranna: Köszi, mindjárt látjuk azt a 8-ast... :)
süti beállítások módosítása