jún
29

Edzés dögmelegben

Címkék: mozgás | Szerző: Tiktak | 9:56 pm

Mivel a nagy meleg miatt nincs kedvem semmihez lanyhultak a séták (gyerek is kivan meg én is), úgy döntöttem, hogy  heti 2x lenyomok valamilyen kardio-erősítő kombót. Így (én is) levadásztam a Biggest Loser-ből ismert Jillian Michaels 30 Day Shred edzésprogramját.

Ezen a héten kezdtem, eddigi tapasztalataim nagyon jók. 3 szint van, elvileg heti 5-6x kellene csinálni, és hetente váltani eggyel feljebbi szintre... Na persze. Az a tervem, hogy ha már a haladó gyakorlatokat meg tudom csinálni az 1. szinten, akkor váltok csak feljebb.

Az tetszik benne, hogy kombinálja az aerob mozgást és az erősítést, pont ilyet kerestem. :)

Itt találtam rá a youtube-on (1. szint):

https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8

Vasárnap pedig gerincjógára megyek a barátnőmmel, kíváncsi leszek!

A bejegyzés trackback címe:

https://feleakkora.blog.hu/api/trackback/id/tr294619407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mileszebbol.blogspot.com 2012.06.30. 09:21:54

Szia!
Mostanában én is rákaptam Jillian edzéseire, nagy előnyük, hogy rövidek, változatosak és remélem hatásosak, most a joga meltdown-t és a 30 day shred-t váltogatom...
Sok sikert, kitartást ebben a melegben :)

Tiktak · http://feleakkora.blog.hu/ 2012.06.30. 21:12:37

@mileszebbol.blogspot.com: Nekem is az tetszik benne, hogy elég intenzívnek érzem a rövidsége ellenére, és nincsenek benne hirtelen, ugrálós stb. mozdulatok.
Neked is kitartás, ez a nagy meleg mindenkit próbára tesz.

nolyemi · http://irdietam.wordpress.com/ 2012.07.01. 11:40:40

szerintem Jillian 30 Day Shredje még jóideig ki tud szolgálni. Én is elő szoktam venni, amikor lusta vagyok kitalálni magamnak bármit is :) Szerintem Jillian legjobbja a 30 Day Shred (a másik kedvencem a Banish Fat Boost Metabolism, de az haladó és teljes órás, szóval más tészt - nyáron azt nem is csinálnám).

hajrá, hajrá :)
süti beállítások módosítása